Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Antigua & Barbuda

Antigua & Barbuda är omtalade för sina goda starka såser. Pepperpot användes först av indianerna som ett sätt att få mat hålla, idag är det nationalrätten, pepperpot stew, som är en gryta gjord på squash, spenat, zuchini, ärtor, pumpa, okra, salt kött och dumplings.

Lokala specialiteter är t.ex. hjortkött, sköldpadda, hummer, krabba, musslor och lokalt kött som lamm och get som serveras med ris eller dumplings. Man äter också Rotis, pannkakor fyllda med torkat kött och grönsaker, som ofta äts som snacks. Skaldjur och fisk används mycket, sötpotatis och brödfrukt odlas.

Frukt som växer på öarna är bananer, kokosnötter, guava, mango, papaya, ananas och tamarind.


Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com