![]() Sitemap |
För 4 personer: 8 tunna små Fläskkotletter utan ben 1. Börja med att eventuellt putsa köttet, marinera gärna köttet i förväg, förslagsvis i vitlök, chili och kanske ingefära och fisksås(dock inte nödvändigt). Sätt ugnen på 225 grader. Skiva rödlöken. 2. Skiva gurkan och morötterna i breda, tunna skivor, marinera dessa i en skvätt olja och chili eller sambal oelek samt salt eller fisksås. Stek eller grilla köttet så det blir knaprigt. 3. Skär upp bröden så att de är
nästan delade på längden men en liten bit håller dem samman.
Värm dem i ugnen tills de är varma och aningen krispiga, ungefär
5 minuter. Servera med en kall öl och kanske räkchips. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |