![]() Sitemap |
Recept på belgiska våfflor, från
Belgien.Efterrätt, dessert. (ca 10 stycken) 2. Vispa upp äggvitorna lätt och blanda i degen tills degen är slät och ser ut som vispgrädde. Täck degen och låt den vila på en varm plats utan drag i 35 - 40 minuter (eller upp till en timme). 3. Baka våfflorn i ett järn, utan för
hög värme i 3 - 5 minuter tills de är gyllenbruna. Servera med
glass, mjukglass, sylt, vispgrädde eller frukt. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |