![]() Sitemap |
ca 500 gram skivat eller strimlat Nötkött (ej färs) Kryddblandning: 1. Börja med att skala och skiva både vit och gul lök. Hetta upp olja eller ghee (klarifierat smör) i en panna fräs först den skivade gula löken tills den blivit rejält brynt, dock inte bränd. När löken börjar bli klar så låt köttet gå med och få lite färg. 2. Mortla koriander, garam masala, kanel, gurkmeja
och senapsfröet. Hetta upp en panna eller kastrull, tillsätt där
det mortlade och rosta någon minut. 4. Låt detta puttra i ungefär 20-30 minuter, späd med vatten och eventuell buljong om det blir för torrt, servera sedan med ris och något eller några av tillbehören ovan. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |