![]() Sitemap |
För 4 personer: Fyllning 50 gram Spenat Sås 50 gram Spenat 16 Lasagneplattor 1. Börja med att koka lasagneplattorna 5 minuter. 2. Tärna salamin och finhacka vitlöken,
ta en femtedel av vitlöken och blanda 3. Lägg en klick fyllning på varje kokt lasagneplatta och rulla ihop till en rulle. 4. Olja en form och lägg i rullarna, stek
sedan 50 gram spenat i olja, resten av vitlöken, salt och peppar. 5. Låt såsen puttra ihop, slå
den sedan över rullarna i formen. Riv parmesan och mozzarella Servera med t.ex. tomat
och löksallad samt ett glas rött vin.
|
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |