![]() Sitemap |
För 4 personer: 1. Blötlägg ströbrödet i mjöken och låt stå och dra i ungefär 10 minuter. Blanda köttfärsen med ägget, gul och vit lök samt kryddorna. 2. Ställ gärna köttfärsblandningen i kylen några timmar, men har du inte tid så forma dem till små järpar. Hetta sedan upp olivolja i en panna. 3. Stek eller grilla biffarna tills de är
helt genomstekta, salta efter smak och servera tillsammans med t.ex. stekt potatis,
ajvar och gräddfil alternativt det mer traditionella alternativet bröd
och skivad rå lök. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |