![]() Sitemap |
För 4 personer: 4 Kycklinglår-filéer 1. Börja med att putsa kycklingen från eventuella konstigheter, vänd sedan filéerna i smör. Stek därefter i en blandning av smör och olja tills de är nästan klara. Salta och peppra, lägg sedan kycklingen åt sidan. 2. Kvarta eller skiva svampen, finhacka löken.
Stek i samma panna där kycklingen stekts, utan att först spola ur
den. När svampen fått ordentligt med färg utan att vara bränd,
slå över marsalavinet och rör runt så att alla bitar följer
med i såsen. Låt puttra en stund, slå sedan över grädden
och tillsätt buljongen, smaka av. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |