![]() Sitemap |
För 4 personer: 3-4 Kycklingfiléer Smör Salt&Peppar Ev marinad: 2-3 vitlöksklyftor Det godaste är om man marinerar kycklingen
innan, men det är fortfarande en mycket 1. Putsa kycklingen. Finhacka sedan vitlök och blanda med olivolja,
soja och oregano. Häll tillsammans med 2. Börja med att rada upp de tallrikar som
behövs för paneringen, det enklaste 3. Panera kycklingfiléerna hela, eller skär upp dem i mindre bitar om du så önskar. 4. Häll smör och olja i en stekpanna
och stek kycklingfiléerna på båda sidor tills de 5. Akta dig för att bränna paneringen, så håll förslagsvis en hög temperatur Servera, jag rekommenderar med kokt spaghetti
och en tomat/pomodorosås, med mycket parmesan |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |