![]() Sitemap |
För 4 personer: 4 bröd, helst inte minibaguette / baguette,
men de flesta en-persons-bröd fungerar. (egentligen skall det vara kubanskt
bröd, men det kan vara svårt att få tag på.) 1. Börja med att marinera fläskköttet i mojo criollo i några timmar, gärna över en hel natt. Stek eller grilla sedan köttet. 2. Dela bröden och bottna med majonnäsen blandad med senap, samt ost, skinka, lök, tomat, fläskköttet och slutligen saltgurkan. Du kan även hälla på lite av marinaden om du vill. 3. Hetta upp en stekpanna till medelvärme (alternativt använd någon form av smörgåsgrill.) Om du använder stekpanna, tyng ner smörgåsarna (vi använde en tallrik med en tung gryta på) och klämgrilla i ungefär 10 minuter på varje sida. Se till så inte värmen är för hög så brödet bränns. 4. Servera med någon tropisk ölsort eller fruktig drink och eventuellt pommes frites eller chips. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |