![]() Sitemap |
För 4 personer: 600 gram Köttfärs 1. Finhacka den gula och den vita löken, stek i lite olja tills den mjuknar. Slå över tomaterna och låt puttra några minuter på medelvärme. 2. Blanda i kryddorna, låt puttra ytterligare 10-15 minuter. Tillsätt eventuellt buljongen och / eller smaka av med salt och peppar. 3. Stek köttfärsen i olja, när den fått färg så tillsätt kryddmixen och en skvätt vatten, låt puttra tills det mesta av vätskan dunstat, lägg då ut köttfärsen på varje tortilla och rulla ihop. 4. Olja en form och lägg däri rullarna, täck sedan med tomatsåsen och toppa med osten. Gratinera på 225 grader till osten är gyllene. Serveras med gräddfil, guacamole och sallad.
|
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |