![]() Sitemap |
Recept på fläskfilé med vitlökssmör
och ört creme fraiche. För 4 personer: ca 600 gram Fläskfilé Marinad: 100 gram Smör 1. Börja med att putsa köttet, skär
bort senor och hinnor. Skär sedan i medeltjocka skivor. 2. Låt köttet marinera minst 1 timme, men gärna över en natt. 3. Förbered vitlökssmöret genom
att finhacka eller riva 2 vitlöksklyftor och blanda med rumsvarmt smör. 4. Blanda till ört och vitlöks creme fraichen. Stek eller grilla sedan fläskfilén tills den fått fin färg. Servera köttet med grillade eller stekta champinjoner, rostad potatis, creme fraichen, vitlökssmöret och lite ruccolasallad. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |