![]() Sitemap |
(4 portioner) 3 dl tjock grekisk, eller turkisk yoghurt (10%) 1 dl vispgrädde (40%) 2 msk florsocker 1/2 dl mandelspån 4 msk flytande honung
Denna enkla yoghurtmousse måste provas! Detta recept snappade jag upp nyligen på
en av Paris bästa krogar Restaurang Georges som ligger på taket av
Centre Pompidou. Det är som en len yoghurtmousse som egentligen även
ska vara smaksatt med mandelmjölk. Om man vill kan man droppa i en droppe
bittermandelessens. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |