![]() Sitemap |
För 4 personer: Salladsbladning för 4 personer (gärna
blandade sorter som ruccola, spenat, lollo rosso, mache osv.) 1. Börja med att skölja salladen, skaka
den sedan torr i salladsslunga eller i durkslag. Skiva löken fint, lägg
gärna att mildas i ett glas vatten medan du gör det andra. 3. Hetta upp en stekpanna samt tillsätt olivolja, skiva sedan osten. När oljan blivit relativt het, tillsätt skivorna, peppra dem ordentligt och vänd när de blivit gyllenbruna. 4. Häll av vattnet och tillsätt den mildade löken i salladen, lägg upp på fat och toppa med skivorna med ost, serveras genast då osten har en tendens att bli lite "knakig" i konsistensen när den svalnar. Servera gärna med ett gott bröd och ett glas rött. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |