![]() Sitemap |
För 4 personer: 4 dl Kikärtor, på burk eller torkade 1. Om du använder torkade kikärtor så
blötlägg dem i vatten ungefär 2 dygn innan du ska laga hummusen. 2. När du sedan skall använda dem så koka först i 1 timme så de blir mjuka. 3. Häll sedan tahinin, 2 skalade vitlöksklyftor,
1 tsk salt, ½-1 dl grovhackad persilja, 4. Mixa till en slät massa, blir den för
torr så tillsätt lite vatten. Servera med lite pudrat |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |