![]() Sitemap |
Recept på injera, ett slags bröd eller
pannkaka som används för att äta olika grytor 2. Fortsätt knåda tills degen är
fast. Låt sedan jäsa i 1-3 dygn beroende på hur syrligt du
vill ha det. 3. Efter jäsningsperioden har degen tjocknat,
ös bort eventuellt vatten som samlats i bunken. 4. Blanda ordentligt och låt vila ytterligare
ungefär en halvtimme. Är smeten för tjock späd med vatten,
är den för tunn så rör ut mjöl i vatten och tillsätt. 5. Hetta upp en stor panna och grädda sedan
injeran på ena sidan (helst under lock) tills injeran är fast, |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |