![]() Sitemap |
![]() Recept på jacksonpotatis eller jackssonpotatis med andouille och guacamole. Ostfyllda potatisar med kryddig korv och guacamole. Ursprungsländer Mexiko och Usa. För 4 personer: 4 Bakpotatisar Salt & Peppar 4-8 Andouille (Kryddig korv, fungerar även
med t.ex. chorizo) 1. Börja med att köra bakpotatisarna ungefär 1 timme på 250 grader. 2. ca 15 minuter innan potatisen är klar så
riv osten, stek baconen knapriga och finhacka 3. När potatisen är färdig tar du
den ur ugnen, låt svalna en aning så den går att hantera, 4. Blanda potatisurgröpet tillsammans med
baconen, 1 dl av osten, creme fraichen och den 5. Medans potatisen går klart så kan
du steka eller grilla korven samt förbereda guacamolen. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |