![]() Sitemap |
För 4 personer: ca 500 gram Köttfärs (gärna lammfärs) 1. Börja med att finhacka både vitlöken och rödlöken. Mal kumminen i en mortel, eller krossa så gott det går på annat sätt. 2. Stek löken tillsammans med några matskedar olja i en stekpanna, när löken blivit genomskinlig utan att få färg, tillsätt köttfärsen. 3. När köttfärsen i sin tur fått
färg och inte längre är rosa, tillsätt tomaterna, paprikapulvret,
chilin och kumminen. Låt koka ihop, avsluta med |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |