![]() Sitemap |
För 4 personer: ca 4 kycklingfiléer Smör Örtmarinad: 2 vitlöksklyftor Basilikaolja: 1 Kruka färsk basilika Salt&Peppar 1. Mortla ingredienserna till örtmarinaden
tills det blir en kryddig röra, fyll upp morteln 2. Efter att ha marinerat en stund, stek kycklingen
i smör och olivolja i en stekpanna. 3. Mixa basilikan och vitlöksklyftan i en
skål eller bunke med stavmixer medans du häller 4. Servera kycklingen på en bädd av
ruccola, med den rostade potatisen och basilikaoljan. För inköpslista i mobilen, sms:a 72550: "foodetc örtkyckling" Kostnad 5 kr plus ev. trafikavgift
|
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |