Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Panering

Panering vilket härrör från latinets panis; bröd, är ett inslag i matlagning vilket innebär att bitar av t.ex. kött, kyckling eller grönsaker vänds i ett omgivande lager av bröd för att på så sätt få en krispig och smakrik yta. För att panera något är en "panergata" användbart, det är helt enkelt en rad av tallrikar med de olika stegen i panerandet.

Mjöl Ägg Ströbröd

1. Mjöl, vänd det som skall paneras en gång på varje sida så att det täcks.

2. Ägg, doppa köttet ytterliggare en gång så att det är indränkt i ägg och därmed får paneringen att fästa lättare.

3. Paneringen, här bestående av parmesan, ströbröd och färska örtkryddor. Vänd det äggdoppade i paneringen på båda sidor så att det är ordentligt täckt.

Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com