
Sitemap
|
Pasta och kycklinggratäng
Recept på pasta och kyckling-gratäng.
Insänt av en av våra besökare.
" Gratängen passar både en
vanlig vardagskväll och som lite festligare middag. Lite sallad till är
gott. Den är enkel att göra och går bra att förbereda.
Både vuxna och barn gillar det här.
Få ingredienser, få arbetsmoment och ett jättegott resultat.
Den som vill äta lite smalare väljer lätt crème fraiche
till gratängsåsen."
För 4 personer:
4 port pasta (gärna penne)
4 färska kycklingfiléer, strimlade
2 dl crème fraiche
3 påsar bearnaisepulver som kokas till sås enligt förpackningen
3-4 msk mango chutney
cirka 2 dl riven ost.
1. Koka pastan knappt färdig.
2. Stek de strimlade kycklingfiléerna gyllenbruna, salta och peppra.
3.Blanda ihop crème fraiche, bearnaisesås och mango chutney. o
Blanda kyckling och pasta och lägg i en ugnssäker form. Slå
över såsen. Strö över riven ost.
4. Gratinera i ugn, 200 grader, tills osten är gyllenbrun, cirka 20 minuter.
Servera med en sallad.
|

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)
Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com
|