![]() Sitemap |
För 4 personer: ca 2 satser Pastadeg 50 gram Smör Parmesan 1. Finhacka svampen grovt och vitlöken aningen
finare, stek sedan i olivolja tills svampen fått lite färg. 2. Börja med att kavla ut pastadegen till
önskad tjocklek. Skär sedan ut lagom stora 3. Gör såsen genom att smälta 50
gram smör och sedan steka en halv klyfta vitlök på relativt
svag värme. 4. Koka pastan i saltat vatten ungefär 4 minuter, häll sedan av i durkslag. 5. Servera raviolin med såsen samt riven parmesan.
|
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |