![]() Sitemap |
För 4 personer: ca 6 Rödbetor Pinjenötter 1. Börja med att koka rödbetorna i saltat vatten, ungefär 30 minuter eller tills de känns mjuka. 2. När de är klara, skala dem och dela varje i fyra delar. Bre ut en bädd av ruccola på ett stort fat. 3. Lägg ut rödbetorna, riv bresaolan i bitar över salladen samt salta med flingsalt och peppra. Vrid även över en halv citron och olivolja efter smak. 4. Precis innan servering rostar du pinjenötterna i lite flingsalt i en torr stekpanna på hög värme. Strö över salladen och servera med chévrecremen.
|
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |