![]() Sitemap |
Recept på svamp och spenatlasagne. Vegetarisk Lasagne med champinjoner och spenat. Pasta. För 4 personer: 12 Lasagneplattor (gör gärna av egen
pastadeg) Olivolja 2. Stek löken och vitlöken i olivolja på medelvärme några minuter, när den blivit mjuk så tillsätt svampen och fräs tills den fått lite färg. Tillsätt sedan vinet och låt koka in, vänd sedan även ner creme fraichen och smaksätt med timjan och 1-2 buljongtärningar samt svartpeppar. Låt allt koka ihop några minuter innan du stänger av värmen. Avsluta med att vända i spenaten. 3. Rosta paprikorna, när de är färdiga så skala och strimla dem ganska fint. 4. Koka pastaplattorna några minuter så
de blir mjuka. Smörj sedan en form och lägg en pastaplatta underst.
Lägg sedan på svampröran samt paprika efter smak. 5. Stoppa in lasagnerna i ugnen och grädda 6-10 minuter på 275 grader tills osten blivit bubblig. Servera med förslagsvis en tomat och löksallad.
|
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |