![]() Sitemap |
För 4 personer: ca 600 gram Nötkött, t.ex. grytbitar,
högrev osv. Ris 1. Börja med att eventuellt putsa köttet, strimla baconen fint, hacka löksorterna och tärna morot samt selleri. 2. Hetta upp olja i en panna eller gryta, fräs bacon så det får lite färg, tillsätt sedan köttet och låt även det ta färg, sist så tillsätts grönsakerna vilka skall bli mjuka. 3. När allt stekts ihop så slå över öl, tomater och lite vatten, tillsätt kryddor och buljong och låt koka på svag värme ungefär 3-4 timmar, köttet skall helst falla sönder när det är färdig. Späd under tiden med vatten om grytan blir för tjock. Servera med öl, gräddfil, guacamole, nachochips och ris. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |