![]() Sitemap |
För 4 personer: 1,5 kg färska Tomater 1. Finhacka den vita och den gula löken, fräs sedan tillsammans med olivoljan i en kastrull tills det blivit mjukt, sänk värmen. 2. Snitta först tomaterna. Skålla dem sedan i kokande vatten ca 30 sekunder, eller tills skalet börjar falla av. Tag sedan upp och dra av skalet. 3.Hacka tomaterna, tillsätt dem sedan i lökhacket i kastrullen, koka ungefär 10-15 minuter eventuellt med lite extra vatten så att allt blandar sig, tillsätt även creme fraiche, lime och buljong. Låt koka ihop och smaka av. Servera med ett gott bröd. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |