![]() Sitemap |
För 4 personer: 4-8 Tunnbröd (beroende på hunger) 1. Börja med att finhacka löken. Blanda sedan majonnäsen tillsammans med bostongurkan i en liten skål, kopp eller liknande. Strimla salladen. 2. Tillaga moset (om du vill kan du exkludera baconen). När moset är färdigt så stek korven i smör eller olja tills den blivit lite knaprig. 3. Lägg två skedar mos på varje
tunnbröd, lägg även på majonnäsgurka, sallad och rå
lök. Toppa med korven samt ketchup och senap. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |