![]() Sitemap |
För 4 personer: 100 gram Rotselleri Lasagneplattor Oregano Ev. 2-3 tärningar Grönsaksbuljong 1. Riv alla rotfrukter grovt. Hacka den gula och vita löken. 2. Fräs löken tillsammans med en matsked
olivolja i en stekgryta. När löken börjar 3. När du känner doften av rotfrukterna
och de börjar bli varma, tillsätt de krossade 4. Låt allt puttra på svag värme,
under tiden så tillverkar du bechamelsås. (kan uteslutas 5. Varva lasagneplattor (fullkornslasagne om du
vill ha nyttigare) tillsammans med grönsakerna För inköpslista i mobilen, sms:a 72550: "foodetc vegetarisklasagne" Kostnad 5 kr plus ev. trafikavgift
|
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |